Nieuws | VSS Security BV

VSS Security heeft sinds kort een aantal nieuwe Laarbeekse adressen erbij gekregen, waaronder gemeentelijke objecten en panden op de diverse bedrijventerreinen. Ook het gemeentehuis aan de Koppelstraat 37 te Beek en Donk is al sinds jaar en dag een vast object in de route. Collectieve beveiliging gaat in Laarbeek veel verder dan alleen panden, ook de bossen tussen Lieshout en Gerwen worden gesurveilleerd. Alle bevindingen worden dagelijks gerapporteerd aan de diverse wijkagenten van de kernen in Laarbeek. Door een andere prioritering van politietaken kan de Politie Oost-Brabant niet op alle hoeken van de straat actief zijn. VSS probeert hierop een aanvulling te zijn voor de gemeente Laarbeek. Voor wijken of buurtgemeenschappen is het mogelijk om voor een kleine bijdrage buurtbeveiliging te krijgen. Collectieve beveiliging geldt niet alleen voor bedrijven en instellingen, maar ook voor inwoners die iets verdachts signaleren. Zij kunnen ook zelf VSS bellen.
VSS Security werkt met de nieuwste software waardoor meldingen sneller binnenkomen, zonder tussenkomst van centralisten van alarmcentrales. Hierdoor kan de verwerkingstijd bijna gereduceerd worden tot 0 en is de surveillance eerder ter plaatse omdat meldingen direct in het dichtstbijzijnde voertuig worden ingeschoten. De grote alarmcentrales van SMC en Stanley werken ook al met deze nieuwe software, en in de nabije toekomst wordt dit waarschijnlijk de nieuwe standaard.

Terug naar het overzicht

Copyright © 2009 - 2022 Stichting Collectieve Beveiliging Laarbeek. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio